A kommunikációd alapja, hogy vizuálisan meg tudd szólítani a vásárlóidat, mert a látvány az első. Egy professzionális fotó vagy videó megragadja a nézőt és a mondanivalóra irányítja a figyelmét. A Rockstar ebben szakértő, mert a látvány nyelvén beszél.

the story

A Rockstar-t tíz évvel ezelőtt Kálló Péter fotográfus alapította. A Sziget fesztivál megbízásából létrehozott az ország legjobb fotóriportereiből egy professzionális és kreatív csapatot, akik mindig egy lépéssel a trendek előtt járnak. Napilapos vagy hírügynökségi tempóhoz szoktak, háborús tudosításokban, tüntetéseken, társadalmi és politikai helyzetekben edződtek.

A Rockstar hírneve gyorsan terjedt. A profizmus és a szakmai maximum a védjegye. Az évek során a fotográfia mellett a vizuális tartalom gyártás teljes spektrumát lefedték. Videóklippeket, aftermovie-kat készítenek, számtalan hazai fesztivál és koncert helyszín a megrendelőjük, dokumentumfilmeket, reklám és imázsfilmeket készítenek. A magyar kultúrális élet megkerülhetetlen szereplői.

Ezenkívül teljeskörű fotórovat szolgáltatást nyújtanak népszerű hazai médiumoknak például a WeLoveBudapestnek, a Travelo.hu-nak, a New Wave Média vagy a Szeretlek Magyarország csoportnak.

Saját gyártású dokumentumfilmeket készítenek, melyekkel többek között a LifeTv és az Ozone Network műsorában találkozhat a néző, a fiatal generációt megszólító új médiák mellett.

Saját termékei közé tartozik a Magyarok a világban, az OFF RECORD vagy a Balance projekt, ahol a titokzatos Esernyős Ember saját korlátain és Budapest magaslati pontjain egyensúlyozva népszerűsíti világszerte a fővárost.

A Rockstar fontosnak tartja, hogy partnereinek a tartalom gyártáson felül a legújabb trendeknek megfelelő visual marketing szolgáltatást nyújtson olyan kommunikációs platformokon, mint az instagram, a snapchat, a youtube vagy akár a tiktok.

alapítva. 2009

A Rockstar idén ünnepli tíz éves jubileumát. Ezalatt az idő alatt megkerülhetetlen szereplőjévé vált a magyar kultúrális életnek.

27x díjazott

Az elmúlt években összesen 27 díjat nyertek kollégáink számos rangos megmérettetésen. A hazai Sajtófotó pályázaton, ösztöndíj programokon vagy az Év fesztivál fotósaként..

12 fős csapat

Pörgős tempóhoz szokott, nagy teherbírású és kreatív fotósokkal és operatőrökkel dolgozunk, akik egyénileg is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.

gyakornoki program

A fiatal tehetségek felfedezése és támogatása a célunk. Évente biztosítunk lehetőséget tehetségük kibontakoztatására.

the team

CEO

Buda Lorina

IG.

Kálló Péter

IG. FB. TW.

Project Manager

Nagy Fruzsi

IG.

Csudai Sándor

FB. IG.

Mudra László

FB. IG.

Fűrész Zsolt

FB. IG.

Photo and videography

Major Kata

FB. IG.

Video editing

Szitás Attila

IG.

Photography

Varga Benedek

FB. IG.

Hölvényi Kristóf

FB. IG.

Photography

Bodorkós Máté

IG.